All for Joomla All for Webmasters
06 333 08 287 036 524 5 391
06 333 08 287 036 524 5 391
NO CURE NO PAY*
VCA gecertificeerd
ALTIJD BEREIKBAAR
24 uur per dag, 7 dagen per week
BEL NU!

Keukenafvoer verstopt

Verstopte Keuken afvoer

Een Verstopping in de keuken afvoer komt altijd op een vervelend moment. Wij van Riooltechniek Martin helpen u snel en vakkundig van uw verstopte keuken afvoer af. Onze werkwijze bij een keuken verstopping werkt als volgt: Eerst demonteren wij de sifon van de afvoer af en frezen wij een veer de afvoer in tot op de hoofd afvoer dan gaan we met een waterslang spoelen en spoelen we al het losgemaakte vuil uit de afvoer tijdens het spoelen frezen we de veer weer terug de leiding uit en is uw afvoer weer gereinigd, nu kan de sifon weer gemonteerd worden en kunnen we de gootsteen vullen om te testen of het water goed weg loopt.

Handige tips

Loopt het water in uw gootsteen niet meer door kunt u het altijd eerst zelf met een plopper proberen let dan wel op dat u de overstort van de afvoer( het rooster in de gootsteen bak) dicht houd met een vochtig vaatdoekje. Ook kunt u het proberen met soda en heet water. Als dit nou niet lukt bent u op de juiste site voor hulp.

Riooltechniek Is er voor al uw afvoer problemen loodgieters-werkzaamheden en onderhoud-werkzaamheden voor in en om het huis ook voor als u een bedrijf bent kunt u ons inschakelen.

Neem contact met ons op